Saté ajam
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Kip
Indiaas
Barbecue

Ingrediënten
500 g kipfilet of dijen vlees, in blokjes gesneden spiesjes
Voor de saus:
Zie recept varkenssaté Singaporestyle.
Voor de marinade:
1 theelepel sambal
6 eetlepels sojasaus
2 eetlepels arachideolie
1 theelepel laos
1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel ketoembar
1 eetlepel suiker
Bereidingswijze
Meng de ingredienten voor de marinade. Marineer de blokjes kip een uur. Maak de saus: zie recept varkenssate Singaporestyle. Rijg de blokjes kip aan een spiesje en gril ze op de voorverwarmde barbecue. Serveer de saté met de pindasaus.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!