Saucijsjes met komkommer en yoghurt
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Bijgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

  • 4 dunne gekruide runderworstjes voor de barbecue
  • 1/2 komkommer
  • 8 el yoghurt
  • 2 el fijngehakte groene kruiden (vers of uit de diepvries)
  • zout en versgemalen peper

Bereidingswijze

  1. Rooster de worstjes op de barbecue of in de grillpan bruin en gaar.
  2. Snijd elk worstje in drie gelijke stukken. Snijd de komkommer in plakjes. Rijg de stukjes worst en de plakjes komkommer om en om aan spiesjes.
  3. Roer de kruiden door de yoghurt en breng op smaak met wat zout en peper. Serveer de dipsaus bij de worstspiesjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!