Saucijzensaus voor over de pasta
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Nederlands
Onbekend

Ingrediënten

  • 3 saucijzen
  • 1 el olie of boter
  • pot kant en klare tomatensaus van 500 g
  • verse kruiden zoals basilicum en peterselie

Bereidingswijze

  1. Snijd voor een snelle saus de saucijzen aan de zijkant open zodat je het velletje eraf kan trekken.
  2. Verwarm de olie of boter in de pan en verkruimel de worstjes met je vingers boven de pan.
  3. Bak de stukjes worstenvlees kort aan tot het wat bruin is en giet er dan de tomatensaus van 500 g bij.
  4. Laat nog 2 minuten pruttelen en bestrooi de saus op het laatst met verse kruiden zoals basilicum en peterselie.

    Lekker met macaroni of rijst.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!