Schnitzel met paddenstoelen en salie
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

  • 4 gepaneerde schnitzels
  • 50 g boter of vloeibare boter
  • 2 sjalotten, gesnipperd
  • 4 blaadjes salie, gesnipperd
  • 200 g gemengde paddenstoelen, in stukken
  • zout en peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de helft van de boter in een grote koekenpan en bak hierin de schnitzels om en om bruin en krokant. Haal het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie.
  2. Verwarm de rest van de boter in het braadvet en fruit de sjalot en salie, voeg de paddenstoelen toe en bak op hoog vuur kort aan. Bestrooi met zout en peper.
  3. Snijd de schnitzel in repen en verdeel die over vier borden. Maak een topping van de paddenstoelen.

    Lekker met romige spaghetti.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!