Schouderkarbonade met honing en chilipeper
20-40 minuten
Sudderen
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

4 schouderkarbonades
1 el ketjap manis
2 el honing
1 tl chilipepervlokken
1 el citroensap
1 el olie

Bereidingswijze

Maak een sausje van de ketjap, honing, chilipeper, citroensap en olie en wentel de karbonades erin rond. Laat zo een uurtje staan en keer het vlees af en toe. Verwarm de koekenpan en bak de karbonades met al het vocht op middelhoog vuur om en om bruin. Voeg een paar lepels water toe en laat het vlees in circa 15 á 20 minuten op zacht vuur sudderen. Lekker met rijst.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!