Ingrediënten
250 g hamlappen, in reepjes
1 eetlepel shoarma-kruidenmix
1 rode ui, gesnipperd
3 eetlepels olijfolie
4 plakken licht belegen kaas
4 afbakpanini’s
1 eetlepel piccalilly
3 eetlepels tomatenketchup
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm de oven voor zoals op de verpakking van de panini’s staat. Meng de shoarmakruiden door de reepjes vlees.
Stap 2.
Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui glazig. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin en gaar.
Stap 3.
Meng de piccalilly met de tomatenketchup.
Stap 4.
Bak de panini’s volgens de beschrijving op de verpakking. Snijd ze open en beleg de onderkant met het vleesmengsel. Leg daarbovenop een plak kaas en plaats de broodjes in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Stap 5.
Leg de bovenkant van de panini op het broodje en serveer deze met de salsa.