Sinaasappel met advocaatroom en vanille-ijs
0-20 minuten
Overig
8 personen
Nagerecht
Overig

Ingrediënten

4 sinaasappels
200 ml slagroom
6 eetlepels advocaat
8 bollen vanilleroomijs
300 g frambozen (eventueel diepvries)
100 g amandelschaafsel, geroosterd

Bereidingswijze

Snijd van de sinaasappels de onder­ en de bovenkant af en snijd van de zijkanten de schil zo dik af dat ook het wit eraf is. Halveer de sinaasappel en snijd de helften in plak­ken van ongeveer een halve centimeter. Leg ze dakpansgewijs op een schaal of bord.

Klop de slagroom lobbig en meng er de advocaat door.

Schep de bollen ijs in het midden van de schaal, verdeel er de advocaatroom over­ heen, bestrooi met het amandelschaafsel en garneer met de frambozen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!