Snelle chocolade- hazelnootmousse met mandarijnencompote
20-40 minuten
Overig
4 personen
Nagerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

300 ml slagroom
150 g Nutella(chocoladehazelnootpasta)
2 eetlepels abrikozenjam
4 mandarijnen, in partjes
1 eetlepel mandarijnenlikeur
Hazelnoten, gehakt

Bereidingswijze

Stap 1.
Verwarm 2 eetlepels abrikozenjam en schep hier de mandarijnenpartjes doorheen. Roer de mandarijnenlikeur erdoorheen en laat minimaal 10 minuten marineren. Verdeel over vier glazen.

Stap 2.
Klop de slagroom lobbig (als dikke yoghurt) en roer de chocolade-hazelnootpasta erdoor heen. Klop verder tot een mousse.

Stap 3.
Schep de mousse bovenop de mandarijnencompote en laat extra koud worden in de ijskast. Garneer eventueel met wat gehakte hazelnoten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!