Snelle Steak Sandwich
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

400 g entrecote
6 eetlepels olijfolie, plus extra voor het brood
2 rode uien
8 dikke sneden zuurdesembrood
150 g verse spinazie
4 eetlepels mangochutney

Bereidingswijze

Stap 1.
Snijd de uien in dunne halve ringen.

Stap 2.
Bestrijk de sneden zuurdesembrood met een beetje olie. Leg ze op een hete grillplaat en rooster ze een paar minuten aan beide kanten. Bak de spinazie enkele minuten in een pannetje om de blaadjes te laten slinken.

Stap 3.
Bak de entrecote in een zeer hete pan met de rest van de olie, ongeveer 2 minuten aan beide zijden. Breng op smaak met zout en peper en laat het vlees even on der aluminiumfolie rusten. Snijd het daarna in 8 plakjes.

Stap 4.
Leg de spinazie op het brood, twee plakken entre­cote en daarbovenop de uien met een grote eetlepel mangochutney.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!