Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus
0-20 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Gehakt
Italiaans

Ingrediënten

500 g gehaktballetjes in tomatensaus
1 rode paprika
1 middelgrote ui
1 el olijfolie
1 el gedroogde oregano
350 g droge spaghetti
een handje geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Stap 1
Maak de paprika en ui schoon en snijd ze eerst in vieren en daarna in flinterdunne reepjes. Verwarm de olie in de hapjespan en bak de ui en paprikareepjes met de oregano zachtjes lichtbruin. Voeg de gehaktballetjes in saus toe en laat 10 minuten doorwarmen.

Stap 2
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in ruim water met zout en giet ze af. Schep op elk bord een bergje spaghetti, een lepel saus met balletjes en bestrooi royaal met geraspte kaas.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!