Ingrediënten
4 x spekstrudel
4 el boter
600 g vastkokende aardappels in de schil gekookt
Zout en peper
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm een eetlepel boter in een koekenpan en bak de spekstrudels om en om aan. Laat met het deksel op de pan in circa 15 minuten gaar stoven.
Stap 2.
Pel de aardappels en rasp ze op de grove rasp. Bestrooi de aardappelrasp met wat zout en peper.
Stap 3.
Verwarm in een andere koekenpan met anti-aanbaklaag de rest van de boter en schep de aardappels in de pan, druk goed aan en laat met het deksel op de pan circa 5 minuten op middelhoog vuur bakken. Draai de rösti om met behulp van het deksel en laat weer terug in de pan glijden. Bak de anderen kant ook nog 5 minuten.
Stap 4.
Snijd de rösti in punten en serveer met de spekstrudel en bijvoorbeeld groene sla.