Speltbroodje met ribeye
20-40 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Rund
Overig
Zomer

Ingrediënten

500 g ribeye, in repen van 1 cm
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 ui, in ringen
1 rood pepertje, fijngesneden
4 eetlepels tomatensalsa
4 plakken kaas
4 speltbroodjes
Verse basilicum
IJsbergsla

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden (grillstand).

Bak met 1 eetlepel olijfolie de knoflook, ui
en het pepertje glazig. Haal ze uit de pan,
voeg een eetlepel olijfolie toe en bak de
ribeye
circa 2 minuten op hoog vuur. Breng
het vlees op smaak met peper en zout.

Snijd elk broodje open en smeer het in
met de salsa. Leg er wat sla op met de
gebakken
ui en peper. Drapeer er daarna
wat reepjes ribeye bovenop met een plakje
kaas. Garneer het geheel met wat blaadjes
basilicum
en vouw het broodje dicht.

Gril de broodjes ongeveer 5 minuten,
totdat de kaas gesmolten is.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!