Spinaziesoep met tartaar van ei
0-20 minuten
Koken
4 personen
Voorgerecht
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

450 g diepvriesspinazie
2 hardgekookte eieren, in stukjes gehakt
Gerookt ontbijtspek, in miniblokjes
1 tomaat, zonder zaadlijsten, in miniblokjes
30 g boter
20 g bloem
1,5 liter kippenbouillon
2 dl room

Bereidingswijze

Laat de diepvriesspinazie ca. 30 minuten ontdooien. Smelt de boter en roer er de bloem doorheen. Laat even bakken en roer er beetje bij beetje de bouillon doorheen. Voeg de spinazie en de room toe en breng dit al roerend aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bak ondertussen de spekblokjes en meng deze met de ei en tomaat.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!