Ingrediënten
250 g diamanthaas
2 eierdooiers
2 theelepels dijonmosterd
Worcestershiresaus
Tabasco
2 eetlepels olijfolie
Halve sjalot, fijngesneden
Half bosje peterselie, fijngesneden
10 g kappertjes, fijngesneden
25 g cornichons (augurkjes), fijngesneden
Bereidingswijze
Stap 1.
Snijd het vlees in reepjes en hak het vervolgens in piepkleine blokjes. Houd het vlees goed koel.
Stap 2.
Klop in een kom de eidooiers los met de mosterd. Voeg naar smaak worcestershiresaus, tabasco, zout en eventueel peper toe. Roer druppelsgewijs de olijfolie door de aangemaakte dooier. Meng vervolgens de sjalot, peterselie, kappertjes en cornichons door dit geheel.
Stap 3.
Doe vlak voor het serveren het fijngehakte vlees bij de dressing en meng het geheel goed door elkaar. Verdeel alles vervolgens over vier glaasjes en maal er nog wat peper overheen. Garneer het evenueel met wat cress.