Ingrediënten
12 rijstvellen (formaat medium)
100 g kipfilet
1 eetlepel boter
3 eetlepels oestersaus
150 g noedels
1 rode paprika
1 komkommer
60 g pinda’s
50 g kokosschaafsel
Sap van een halve limoen
3 bosuitjes
Bereidingswijze
Stap 1.
Snijd de kipfilet in kleine blokjes en bak ze in de boter gaar. Voeg daarna de oestersaus toe en laat ze afkoelen.
Stap 2.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze afkoelen en snijd ze daarna in kleine stukjes.
Stap 3.
Snijd de paprika, komkommer en bosuitjes in kleine blokjes en halveer de pinda’s. Mix de noedels met de groenten in een grote kom. Doe daar de kip, pinda’s, kokos en het limoensap bij en roer het geheel voorzichtig door elkaar.
Stap 4.
Week de rijstvellen een voor een ongeveer 1 á 2 minuten in warm water tot ze zacht zijn. Vul ze vervolgens met het kip/groentemengsel en rol ze op.