Sushi del Chianti
0-20 minuten
Overig
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

400 g bavette, zéér fijngesneden
100 ml olijfolie
1 citroen
1 theelepel chilipoeder
1 teentje knoflook, geperst
1 eetlepel platte peterselie, vers gehakt
1 theelepel marjolein
Zwarte peper
Zeezout

Bereidingswijze

Rasp de citroen en houd wat langere
slierten schil apart. Pers de citroen uit.

Meng het vlees met de kruiden en de knoflook,
schenk het citroensap
en de olijfolie erbij,
meng het geheel kort en luchtig door. Maak
het af met wat zeezout. Leg als garnering
enkele slierten citroenrasp over het gerecht.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!