Ingrediënten
2 runderhamburgers
2 uien, fijngesneden
100 g radijsjes, in dunne plakjes
1 grote tomaat, in kleine blokjes
Kwart komkommer, in kleine blokjes
1 eetlepel azijn
1 eetlepel cajunkruiden
1 eetlepel olijfolie
8 tacoschelpen
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm de oven op 200 graden. Meng de uien, radijsjes, tomaat, komkommer en azijn in een schaal en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de tacoschelpen.
Stap 2.
Verkruimel de hamburgers en meng deze met de cajunkruiden. Verwarm een pan met antiaanbaklaag. Doe de olie in de pan. Bak het vlees 12 minuten en breng het op smaak met peper en zout.
Stap 3.
Verdeel het vlees over de tacoschelpen. Verwarm de tacoschelpen kort in de oven zodat ze lekker knapperig worden. Vul de schelpen vervolgens verder met de radijs, tomaat en komkommer.