Ingrediënten
4 scharreleieren, hardgekookt en grofgehakt
6 eetlepels mayonaise
2 eetlepels truffelolie
250 g Hollandse garnalen
Kwart bosje bieslook
2 eetlepels slagroom, ongeklopt
1 eetlepel truffelpaddenstoelentapenade
Half bosje kervel
Bereidingswijze
Stap 1.
Meng 2 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel truffelolie. Breng op smaak met zout en peper en schep dit door de gehakte eieren.
Stap 2.
Meng de garnalen met 2 eetlepels mayonaise en de bieslook. Meng 2 eetlepels mayonaise met de slagroom, truffelpaddenstoelentapenade en 1 eetlepel truffelolie.
Stap 3.
Zet een garneerring van ongeveer 8 centimeter op een bord, schep er wat garnalensalade in en druk dit licht aan. Doe er de eiersalade bovenop en druk ook deze aan. Garneer de truffelmayonaise rondom het tartaartje en maak het geheel af met een pluk kervel.