Tartaartje van scharrelei en Hollandse garnalen
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

­4 scharreleieren, hardgekookt en grofgehakt
6 eetlepels mayonaise
­2 eetlepels truffelolie
­250 g Hollandse garnalen
­Kwart bosje bieslook
­2 eetlepels slagroom, ongeklopt
­1 eetlepel truffelpaddenstoelentapenade
Half bosje kervel

Bereidingswijze

Stap 1.
Meng 2 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel truffelolie. Breng op smaak met zout en peper en schep dit door de gehakte eieren.

Stap 2.
Meng de garnalen met 2 eetlepels mayonaise en de bieslook. Meng 2 eetlepels mayonaise met de slagroom, truffelpaddenstoelentapenade en 1 eetlepel truffelolie.

Stap 3.
Zet een garneerring van ongeveer 8 centimeter op een bord, schep er wat garnalensalade in en druk dit licht aan. Doe er de eiersalade bovenop en druk ook deze aan. Garneer de truffelmayonaise rondom het tartaartje en maak het geheel af met een pluk kervel.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!