Tarwerisotto (tarly) à la pizzaiola met zalmfilet
0-20 minuten
Koken
4 personen
Voorgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten
200 g tarly (verkrijgbaar bij de supermarkt)
1 doosje kerstomaatjes, in vieren gesneden
16 zwarte olijven, in ringetjes gesneden
Half bosje basilicum, in reepjes
2 sjalotjes, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 dl olijfolie
Sap van 1 citroen
4 zalmfilets met huid (ca. 100 gram per stuk)
Bereidingswijze
Kook de tarly gaar zoals aangegeven op de verpakking. Meng de tarly met de rest van de ingredienten en breng het geheel op smaak met zout en peper. Bak de zalmfilets op de huid totdat deze krokant is en de bovenkant van de zalm nog roze is. Serveer de tarwerisotto op een mooi plat bord en leg hierop de zalmfilet.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!