Tempura van kiphaasjes met chilidip
0-20 minuten
Frituren
8 personen
Hapjes/Amuse
Kip
Overig
Feesten en partijen

Ingrediënten

8 kiphaasjes
1 zakje tempurabeslag (Toko)
3 eetlepels zoete chilisaus
1 theelepel sojasaus
1 limoen (alleen het sap)
1 bosje koriander

Bereidingswijze

Verwarm de frituur tot 180. Maak het tempurabeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een chilidip door de chilisaus te mengen met de sojasaus, limoensap en wat fi jngesneden koriander naar smaak. Bewaar wat gesneden koriander voor de garnering. Haal de kiphaasjes door het beslag en frituur ze krokant. Serveer met de dip.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!