Tomatenchutney
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Bijgerecht
Overig
Kerst

Ingrediënten

2 vleestomaten, ontveld, – in stukjes
1 aubergine, in kleine blokjes
1 eetlepel zonnebloemolie
Rode Spaanse peper, in reepjes
1 theelepel mosterd
1 teentje knoflook, geperst
2 dl yoghurt

Bereidingswijze

Roerbak de aubergineblokjes ongeveer 3 minuten in zonnebloemolie. Roer de toma- ten erdoor en laat het mengsel afkoelen. Voeg de Spaanse peper met een beetje zout toe aan de aubergine en de tomaten. Meng de mosterd en het geperste teentje knoflook door de yoghurt en schep het tomaten-auberginemengsel erdoor.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!