Tomatensalsa
0-20 minuten
Overig
4 personen
Bijgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

500 g vleestomaten
1 grote rode ui
2-4 augurkjes
Zout en versgemalen peper
2 eetl. olijfolie

Bereidingswijze

Kruis de tomaten tegenover de steelaanzet in, doe ze in een kom, overgiet ze met kokend water, laat ze na 15 seconden onder de koude kraan schrikken en ontvel ze. Snijd de tomaten zonder de steelaanzet in kwarten en snijd het vruchtvlees zonder de zaadjes in blokjes. Doe ze in een kom. Snipper de ui. Snijd de augurkjes in dunne plakjes. Schep de tomaat, de ui, de augurk, een eetlepel van het augurkennat en wat zout en peper door elkaar en schep de olie erdoor. Schep de salsa in een kom.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!