Ingrediënten
500 g gekruid gehakt
3 eetlepels olijfolie
2 uien, gepeld en fijngesneden
1 blikje maiskorrels
1 blikje kidneybonen
1 krop ijsbergsla, fijngesneden
1 theelepel chilipoeder
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel korianderpoeder
2 paprika’s, in stukjes
2 tenen knoflook, gepeld en fijngesneden
2 eetlepels tomatenpuree
8 tortillawraps
200 ml creme fraiche
100 g geraspte oude kaas
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm in een pan de olijfolie en bak het gehakt rul, voeg knoflook, mais, ui en paprika toe en bak het geheel nog een paar minuten.
Stap 2.
Voeg de bonen, specerijen en tomatenpuree toe en breng dit alles op smaak met zout. als het te droog wordt, doe er dan een beetje water bij.
Stap 3.
Leg de tortilla plat neer, doe er een achtste van de ijsbergsla overheen, schep er een achtste van de vulling op en rol de tortilla op. Herhaal dit totdat de ingredienten op zijn.
Stap 4.
Leg de tortilla’s in een vuurvaste schaal en bedek de bovenkant van de tortilla's met de creme fraiche en de kaas en zet dit ongeveer 10 minuten in de oven.