Tosti van geraspte provolone piccante, Parmaham en lychees
0-20 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 plakken Parmaham
200 g provolone piccante, geraspt
Scheutje room
12 lychees, gehalveerd
8 sneden wit casinobrood
50 g roomboter

Bereidingswijze

Stap 1.
Verwarm de oven voor op 210 graden. Smelt de boter, besmeer het brood ermee aan beide kanten en rooster dit in de oven. Meng de provolone met de room en breng het op smaak met peper.

Stap 2.
Beleg vier sneetjes brood met de Parmaham, dan de gehalveerde lychees en vervolgens het provolone-mengsel.

Stap 3.
Plaats dit terug in de oven totdat de kaas net gesmolten is. Haal ze uit de oven en leg er een snee toast bovenop.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!