Traditionele hachee met gebakken appeltjes
langer dan 60 minuten
Sudderen
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Nederlands

Ingrediënten

500 g runderlappen, in blokjes gesneden (hacheevlees)
3 uien, in ringen gesneden
1 eetlepel bloem
1 klont margarine
1 dl kalfsjus
water
scheut azijn
kruidnagels
laurierblaadje
4 appels, in plakjes, gebakken in margarine

Bereidingswijze

Fruit kort de ui en bak de blokjes hacheevlees stevig aan in de margarine tot ze goudbruin zijn.
Bestrooi ze met bloem en blus ze af met de kalfsjus, azijn en water.
Voeg het laurierblaadje en de kruidnagels toe.
Gaar het geheel goed door, gedurende ongeveer twee uur.
Serveer de hachee met aardappelpuree en de gebakken appeltjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!