Turks brood met rosbief, hüttenkäse en kruidenmayonaise
0-20 minuten
Overig
8 personen
Lunch
Vleeswaren
Nederlands
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 200 g rosbief, (vleeswaar)
  • 1 Turks brood, vers
  • 200 g hüttenkäse
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 100 g babyspinazie
  • 1 komkommer, in plakjes
  • peper en zout

Kruidenmayonaise

  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel zure room
  • 4 kappertjes, fijngehakt
  • 2 takjes peterselie, fijngehakt
  • paar sprietjes bieslook, fijngehakt

Bereidingswijze

  1. Snijd het brood voorzichtig doormidden en leg de bovenste helft opzij.
  2. Roer alle ingrediënten voor de kruidenmayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Snijd de zongedroogde tomaatjes zo fijn mogelijk en meng dit door de hüttenkäse in een kom en bestrijk de onderste helft van het brood hiermee. Verdeel hier vervolgens de rosbief over met wat peper en tot slot wat blaadjes spinazie, komkommer en als laatste de kruidenmayonaise. Leg de bovenste helft van het brood er schuin op.

VOEDINGSWAARDE PER STUK (PUNT): 235 KCAL (985 KJ). EIWIT: 16 G. VET: 6 G (WAARVAN 4 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 28 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!