Tuttifrutti met vanilleijs en sabayon
0-20 minuten
Koken
4 personen
Nagerecht
Overig
Ingrediënten
500 g tuttifrutti
1dl rode wijn
sap van een sinaasappel
100 g suiker
4 bollen vanille-ijs
Voor de Sabayon
3 eidooiers
30 g suiker
1 vanillestokje opengesneden
half glas witte wijn
Bereidingswijze
Kook de tuttifrutti in de rode wijn, de sinaasappelsap en de suiker gaar. laat het fruit afkoelen en verdeel het over vier bordjes.
Klop de eierdooiers au bain-marie met suiker, vanille en witte wijn tot een luchtige sausachtige substantie.
Giet de sabayon over de tuttifrutti en serveer dit met vanille-ijs.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!