Tuttifrutti-trifle
0-20 minuten
Overig
4 personen
Nagerecht
Frans

Ingrediënten

  • 250 g tuttifrutti
  • 200 g mascarpone
  • 200 ml slagroom, lobbig geklopt
  • 2 eetlepels kaneelpoeder
  • 100 ml Grand Marnier
  • 1 muesli-notenbrood, in blokjes gesneden

Bereidingswijze

  1. Spoel de tuttifrutti af en zet deze met 100 ml water 2 minuten in de magnetron (700 Watt). Laat de tuttifrutti uitlekken en afkoelen.
  2. Meng de mascarpone met de geklopte slagroom en de kaneel tot een mooi geheel.
  3. Verdeel het muesli-notenbrood over de bodem van een glazen schaal. Besprenkel dit met wat Grand Marnier. Leg daarbovenop de uitgelekte tuttifrutti en daarop de kaneelmascarpone.
  4. Herhaal deze handelingen totdat alle ingrediënten op zijn.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 803 KCAL
(3.369 KJ). EIWIT: 10 G. VET: 42 G (WAARVAN
10 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 81 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!