Ingrediënten
4 mooie varkensfiletlapjes (120 g elk),
1 knoflookbolletje (dwars doorgesneden),
2 takjes rozemarijn (alleen de naaldjes),
2 takjes tijm (alleen de blaadjes),
2 blaadjes laurier,
2 takjes lavendel,
4 eetlepels olijfolie,
kant-en-klare sausjes van de Keurslager (naar eigen smaak)
Bereidingswijze
Zorg dat de barbecue op temperatuur is.
Bestrooi de varkensfilets met zout en peper en leg deze op met olie ingesmeerd aluminiumfolie. Leg de tuinkruiden en de knoflook op het vlees. Pak de filets stevig in de ingesmeerde aluminiumfolie.
Leg het pakketje op het rooster van de barbecue. Gaar ze zo 5 minuten. Draai ze om. Na nog eens 5 minuten zijn de varkensfilets gaar. Maak het pakketje open en de geur van tuinkruiden komt je tegemoet.
Serveer met stokbrood en sausjes van de Keurslager.