Varkensfilet ‘en papilotte’ met geurige tuinkruiden
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Barbecue

Ingrediënten

4 mooie varkensfiletlapjes (120 g elk),
1 knoflookbolletje (dwars doorgesneden),
2 takjes rozemarijn (alleen de naaldjes),
2 takjes tijm (alleen de blaadjes),
2 blaadjes laurier,
2 takjes lavendel,
4 eetlepels olijfolie,
kant-en-klare sausjes van de Keurslager (naar eigen smaak)

Bereidingswijze

Zorg dat de barbecue op temperatuur is.

Bestrooi de varkensfilets met zout en peper en leg deze op met olie ingesmeerd aluminiumfolie. Leg de tuinkruiden en de knoflook op het vlees. Pak de filets stevig in de ingesmeerde aluminiumfolie.

Leg het pakketje op het rooster van de barbecue. Gaar ze zo 5 minuten. Draai ze om. Na nog eens 5 minuten zijn de varkensfilets gaar. Maak het pakketje open en de geur van tuinkruiden komt je tegemoet.

Serveer met stokbrood en sausjes van de Keurslager.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!