Varkensfricandeau met groene eiersalade en ravigotesaus
0-20 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Overig

Ingrediënten

300 g gebraden varkensfricandeau (dungesneden),
50 g groene kruiden (kervel, peterselie en dragon, fijngesneden),
4 eieren (hardgekookt en gepeld),
1 zakje rucola,
150 g mayonaise,
1 eetlepel kappertjes (fijngehakt)

Bereidingswijze

Maak eerst de ravigotesaus. Meng daar- voor de kruiden, op één eetlepel na, met de gehakte kappertjes, de mayonaise en wat peper en zout. Prak nu de eitjes fijn en meng ze met 4 eetlepels saus.

Leg de fricandeau als carpaccio op een bord en leg hier de eiersalade mooi op. Garneer met de rucola, de ravigotesaus en de overgebleven gehakte kruiden.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!