Varkenshaas medaillons met rozemarijn en Parma Ham
0-20 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

500 g varkenshaas
8 plakken Parma Ham
zout en versgemalen peper
4 takjes rozemarijn
2 el boter
1 dl droge witte wijn

Bereidingswijze

Vraag of uw Keurslager 8 gelijke medaillons snijdt van de varkenshaasjes. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrooi de medaillons rondom met zout en peper. Vouw de plakken ham dubbel en vouw ze om de buitenkant van de medaillons. Knip de rozemarijntakken in stukjes en steek ze tussen het vlees en de ham. Verwarm de boter en bak de medaillons rondom mooi bruin. Giet de wijn bij het vlees in de pan en laat op middelhoog vuur circa 3 minuten zachtjes inkoken. Leg de medaillons op een bakplaat en giet de wijnjus erover. Laat ze nog circa 10 minuten garen. Lekker met spaghetti en roomsaus.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!