Ingrediënten
2 varkenshaasjes
1 blikje tonijn in olie
2 eetlepels creme fraiche
2 eetlepels mayonaise
Rasp van een limoen
1 eetlepel kappertjes
3 ansjovisfilets
1 fijngesneden bosui
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm de oven voor op 160 graden. Braad de varkenshaasjes rondom bruin en bestrooi ze met zout en peper. Plaats ze in de oven tot ze een kerntemperatuur hebben van 58 graden (ongeveer 15 minuten). Laat ze afkoelen totdat ze nog lauwwarm zijn en snijd in hele dunne plakjes.
Stap 2.
Meng de tonijn, ansjovis, mayonaise, limoenrasp en creme fraiche met de staafmixer en breng dit op smaak met zout, peper en eventueel nog wat limoenrasp.
Stap 3.
Voeg kappertjes en bosui toe, maar houd een beetje apart voor de garnering.
Verdeel de varkenshaas over 4 bordjes, verdeel er de tonijnmayonaise overheen en garneer met kappertjes en bosui.