Varkensoester gevuld met olijventapenade
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

4 varkensoesters
4 el kant-en-klare olijventapenade
4 grote bladeren basilicum
4 plakjes Parmaham
versgemalen peper
2 el olijfolie

Bereidingswijze

Snijd de varkensoesters aan de zijkand een paar centimeter in en vul de holte met een eetlepel tapenade. Leg een basilicumblad over de inkeping en vouw daar weer een plakje Parmaham omheen. Bestrooi de pakketjes met wat peper. Verwarm de olie en bak de varkensoesters aan beide kanten in circa 4 minuten bruin en gaar. Lekker met geroosterde aardappelen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!