Vegetarische pannenkoek met spinazie en pijnboompitten
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

4 pannenkoeken
1 sjalotje, gesnipperd
Scheutje olijfolie
300 g verse spinazie
175 g roombrie, in stukjes
40 g pijnboompitten, geroosterd
100 g half gedroogde tomaatjes, in stukjes

Bereidingswijze

Fruit het sjalotje in een beetje olie en schep de spinazie in gedeeltes erdoorheen (niet te lang bakken).

Schep de spinazie uit het vocht en meng er de zongedroogde tomaatjes doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

Leg op ieder bord een pannenkoek en schep de spinazie erop. Verdeel de stukjes brie eroverheen en bestrooi ze met de geroosterde pijnboompitten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!