Venkelovenschotel met kalfsgehakt en Ardennerham
40-60 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Kalf
Overig
Onbekend

Ingrediënten

500 g gekruid kalfsgehakt
100 g Ardennerham in plakjes
1000 g aardappels gekookt en gestampt tot puree
2 venkelknollen in hele dunne plakjes
1 zakje geraspte schapenkaas
50 g roomboter
Scheutje olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1.
Verhit de olijfolie in een braadpan.

Stap 2.
Rul het gehakt en breng op smaak met peper en zout. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschotel in met een beetje boter en maak laagjes met de p uree, ham, venkel en het gehakt.

Stap 3.
Zorg dat je eindigt met een laagje puree en strooi de kaas erover. Bak de schotel in ongeveer 25 à 30 minuten goudbruin.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!