Verse worst met gebakken meiknol en sperziebonen
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

500 g verse worst, snijden in stukken van 4 centimeter
1 rode ui, gesneden in halve ringen
3 meiknolletjes, geschild en gesneden in blokjes
200 g wortel, geschild en gesneden in blokjes
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel venkelzaad
Tomatenblokjes (blik 400 g)
300 g sperziebonen, schoongemaakt

Bereidingswijze

Verhit de olie in een braad- pan en bak hierin de ui glazig. Voeg venkelzaad, meiknol, wortel en stukken verse worst toe en bak dit 5 minuten op niet te hoog vuur.

Blus de inhoud van de pan af met tomatenblokjes en laat het geheel 10 minuten rustig garen.

Voeg de laatste 5 minuten de sperziebonen toe.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!