Warme sandwich met rosbief, zachte geitenkaas en geroosterde paprika
0-20 minuten
Oven
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Overig
Onbekend
Ingrediënten
12 plakken rosbief (vleeswaren)
1 meergranen stokbrood
100 g zachte geitenkaas
1 eetlepel vloeibare honing
1 geroosterde paprika, in reepjes
75 g rucola
Bereidingswijze
Stap 1.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd het stokbrood schuin doormidden en snijd het ook in de lengte doormidden. Leg het op de bakplaat met de snijkant naar boven.
Stap 2.
Verbrokkel tweederde van de geitenkaas over de onderste helften en besprenkel met wat honing. Laat dit 8 tot 10 minuten bakken.
Stap 3.
Neem het stokbrood uit de oven en beleg de onderste helften met de rucola en de rosbief. Verdeel de reepjes geroosterde paprika eroverheen met de resterende verbrokkelde geitenkaas. Breng op smaak met verse peper.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!