Ingrediënten
2 rookworsten, in reepjes gesneden
1 Chinese kool, in grove stukken
150 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
2 el sesamolie
1 rode peper, fijngesneden, zonder zaadjes
2 tenen knoflook, fijngesneden
2 rode uien, in halve ringen
1 rode paprika, in reepjes
250 g kastanjechampignons, fijngesneden
3 eetlepels lichte sojasaus
Sap van twee limoenen
50 g roomboter
Bereidingswijze
Stap 1.
Neem een wok en bak de rookworst in de sesamolie in 3 tot 4 minuten bruin, voeg knoflook en peper toe en bak deze even mee. Voeg daarna de uien, paprika en champignons toe en bak het geheel goed door. Voeg de boter toe en laat deze smelten.
Stap 2.
Doe de Chinese kool erbij. Bak dit mee, schep goed door en blus af met de sojasaus en de limoensap. Schep voor het serveren de cashewnoten erdoorheen.