Ingrediënten
500 g kalfsribeye
500 g witte bonen (uit blik)
4 tomaten, ontveld en in stukjes
2 uien, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 prei, in ringetjes gesneden
1 bakje champignons, in plakjes
400 ml bouillon
300 ml droge witte wijn
200 g geraspte kaas
Dille
Majoraan
Peterselie
Bereidingswijze
Stap 1.
Laat de bonen uitlekken. Snijd het kalfsvlees in dunne reepjes.
Stap 2.
Fruit de ui, de knoflook en de prei. Voeg het vlees samen met de tomaat toe en bak alles op hoog vuur (al omscheppend) 5 minuten. Giet de bouillon en de wijn erbij en roer het kort door elkaar. Doe de bonen en champignons erbij. Stoof dit met gesloten deksel ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur.
Stap 3.
Breng op smaak met de dille en de majoraan. Roer voorzichtig de kaas erdoor en bestrooi het met fijngehakte peterselie.