Wokschotel met biefreepjes en paksoi
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Oosters

Ingrediënten

600 g biefreepjes
1 struikje paksoi
2 el. zonnebloemolie
2 teentjes knoflook, geperst
1 zoete ui, in parten
2 el. sojasaus
1 el. sherry
2 el. gembersiroop
1 el. sesamolie
geroosterd sesamzaad

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de stronk van de paksoi en was de bladeren, schud ze uit en snijd ze in repen. De rest van de paksoi in dunne stukjes snijden.

Stap 2
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de biefreepjes kort en heet aan. Haal het vlees met een schuimspaan uit de wok en bak in het overgebleven vet de ui en knoflook zachtjes, voeg de paksoi toe en roerbak 2 minuten mee.

Stap 3
Blus af met de soja, sherry, gembersiroop en sesamolie en warm nog even door. Leg het vlees terug op de groenten en bestrooi het gerecht met sesamzaadjes. Lekker met rijst of bami.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!