Wokschotel met kalkoenschnitzel, garnaaltjes en kokos
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Kalkoen
Oosters

Ingrediënten

500 g kalkoenschnitzel, in dunne reepjes
250 g spitskool, in dunne reepjes
2 el zonnebloemolie
4 el geraspte kokos
5 a 6 el sweet chili woksaus
100 g Noorse garnaaltjes
2 bosuitjes, in ringetjes
2 minuten op zacht vuur.

Bereidingswijze

Breng water met zout aan de kook en blancheer de spitskoolreepjes een minuut. Spoel ze koud af en laat ze uitlekken. Verwarm de olie in een wok en roerbak de schnitzelreepjes op hoog vuur. Voeg de kool en kokos toe en roerbak 2 minuten mee. Voeg de woksaus, garnaaltjes en bosuitoe en roerbak nog 2 minuten op zacht vuur. Lekker met rijst.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!