Wokschotel met lamshaas, sperziebonen en munt
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Lam
Overig

Ingrediënten

500 g lamshaas
zout en peper
300 g sperziebonen, gehalveerd
3 el olijfolie
1 ui, in partjes
2 teentjes knoflook, in plakjes
een bosje munt, alleen de blaadjes gehakt

Bereidingswijze

Snijd de lamshaas in schuine plakjes en bestrooi met zout en peper. Breng water met zout aan de kook en blancheer de sperziebonen een minuut. Spoel koud af en laat ze uitlekken. Verwarm de olie in de wok op middelhoog vuur en roerbak de ui circa 3 minuten.
Voeg de sperziebonen toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg de plakjes vlees en knoflook toe en roerbak nog circa 3 minuten. Schep als laatste de munt erdoor. Serveer met rijst of brood met yoghurtdip.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!