Wraps met chipolataworstjes en rauwkost
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

4 chipolataworstjes
4 miniwraps
10 g boter
Kwart krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1 wortel, lange dunne reepjes gesneden
1 venkelknol, in zeer dunne reepjes
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels crème fraîche

Bereidingswijze

Verwarm de boter in de pan en bak de worstjes 5 tot 8 minuten
rondom bruin. Halveer ze en breng ze op smaak met zout
en peper. Roer de mayonaise los met de crème fraîche.

Bak de miniwraps volgens de beschrijving op de verpakking.
Besmeer de wraps met het mayonaisemengsel. Leg in het
midden wat van de sla, wortel en venkel en daarbovenop
de twee gehalveerde worstjes.

Rol de wrap op en bind er een servetje omheen.
Klaar voor de broodtrommel!

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!