Wraps uit de oven met half-om-halfgehakt
20-40 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Zomer

Ingrediënten

  • 4 volkoren wraps
  • 500 g half-om-halfgehakt
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 100 g bospeen
  • 1 tl kerriepoeder
  • 200 g kidneybonen
  • 30 g geraspte jonge kaas
  • 70 g volle kwark
  • 1 el gedroogde dille
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snijd de rode paprika, courgette en bospeen in hele kleine blokjes.
  2. Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak de groenten 3 minuten aan. Voeg het gehakt toe en bak tot het gehakt gaar is. Breng het op smaak met peper, zout en kerriepoeder. Schep als laatste de kidneybonen erdoorheen.
  3. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps en rol deze op. Leg ze in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover.
  4. Bak de wraps 10 minuten op 180 graden in de oven.
  5. Meng ondertussen de volle kwark met de dille en olijfolie. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  6. Haal de wraps uit de oven, snijd ze doormidden en serveer ze samen met de dillesaus.

VOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 646 KCAL (2701 KJ). VET: 31,1 G (WAARVAN 14,2 G ONVERZADIGD). EIWIT: 39,2 G. KOOLHYDRATEN: 47,0 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!