Ingrediënten
Gourmetschotel van de slager voor 4 personen
Voor de kerriesaus:
4 el mayonaise
2 el yoghurt
1 banaan
1 tl kerriepoeder
zout en peper
Voor de tomatensaus:
4 el mayonaise
3 el ketchup
1 trostomaat
2 zoet zure augurkjes
Voor de pindasaus:
4 el pindakaas met of zonder
stukjes noot
2 el ketjap manis
10 el melk
1 el kokos of 1 el gebakken uitjes
Bereidingswijze
Voor een kerriesausje meng je vier eetlepels mayonaise met twee eetlepels yoghurt, een geprakte banaan en een theelepel kerriepoeder, zout en peper naar smaak.
Voor een tomatensausje meng je vier eetlepels mayonaise met drie eetlepels ketchup, een rijpe trostomaat in minikleine blokjes en twee fijngehakte augurkjes.
Voor een pindasausje verwarm je op zacht vuur vier eetlepels pindakaas, twee eetlepels ketjap manis en 8 à 10 eetlepels melk. Roer er een eetlepel kokos of gebakken uitjes door. Houd de saus warm op een theelichtje en roer af en toe door.