Trifle van Fries roggenbrood en mango
0-20 minuten
Overig
4 personen
Nagerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 sneetjes Fries roggenbrood, verkruimeld
2 eetlepels oranjemarmelade
2 eetlepels Grand marnier
1 mango, geschild en in stukjes
500 ml vanillekwark
200 ml slagroom, geklopt
1 eetlepel suiker
100 g frambozen

Bereidingswijze

Stap 1.
Meng het verkruimeld roggenbrood met de marmelade en de Grand Marnier en verdeel dit over de bodem van een glazen schaal. Schep daar de mango bovenop en daarna de vanillekwark eroverheen.

Stap 2.
Klop de slagroom met de suiker stijf en schep dit over de kwark, zodat je verschillende lagen krijgt. Laat het flink koud worden in de koelkast en garneer elk glaasje net voor het opdienen met de frambozen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!