Zweedse bosbessensoep
0-20 minuten
Koken
4 personen
Nagerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten
400 g blauwe bosbessen
400 ml water
100 g suiker
Rasp van een citroen
1 theelepel kaneel
1 eetlepel maïzena
Voor de garnering:
500 g yoghurt-roomijs
Rasp van 1 limoen
2 meringuekoekjes, grof
Verkruimeld
Bereidingswijze
Kook de ingrediënten voor de bosbessensoep ongeveer 10 minuten en pureer het geheel met de staafmixer. Verdeel de soep over 4 kleine diepe bordjes, leg er een
bolletje yoghurt-roomijs in, strooi er de verkruimelde meringuekoekjes overheen en garneer met de limoenrasp.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!