Zweedse bosbessensoep
0-20 minuten
Koken
4 personen
Nagerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

400 g blauwe bosbessen
400 ml water
100 g suiker
Rasp van een citroen
1 theelepel kaneel
1 eetlepel maïzena

Voor de garnering:
500 g yoghurt-roomijs
Rasp van 1 limoen
2 meringuekoekjes, grof
Verkruimeld

Bereidingswijze

Kook de ingrediënten voor de bosbessensoep ongeveer 10 minuten en pureer het geheel met de staafmixer. Verdeel de soep over 4 kleine diepe bordjes, leg er een
bolletje yoghurt-roomijs in, strooi er de verkruimelde meringuekoekjes overheen en garneer met de limoenrasp.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!