Kwaliteit en smaak

Van Harlingen tot Renesse en van Den Haag tot Nijmegen, elke Keurslagerij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt dus spreken van een betrouwbare schakel binnen de voedselketen. Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te krijgen. Dit alles is heel gewoon bij de Keurslager.

Stoofvlees

Perfect stoofpotje

Over het algemeen geldt: hoe 'vetter' het vlees, hoe rijker de smaak, aldus Martin van der Schoot. Martin is samen met Arie Arisse eigenaar van Keurslager Oosterhof uit Boxtel en zetten zelf ook regelmatig een heerlijk stoofpotje op tafel. Een gecombineerd stoofpotje van riblap en varkensbuikspek mt pompoen en andere groenten is favoriet. 

Je leest meer over stoven in Proef magazine nr. 3. 

Keurslager Cadeaukaart

Zoek je een leuk cadeau?

Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én inwisselen. Leuk om te geven, lekker om te krijgen! 

Heb je een cadeaukaart en wil je je saldo checken? Klik op onderstaande link en vul je kaartnummer in. 

Recepten uit Proef magazine nr. 3

Recept van de week

Shoarmavlees met paprika 

Hoofdgerecht
Varken
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Oosters

Inschrijven nieuwsbrief

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Maak gebruik van onderstaande zoekfunctie om hem te vinden. 

Vind je Keurslager