Kwaliteit en smaak

Van Harlingen tot Renesse en van Den Haag tot Nijmegen, elke Keurslagerij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt dus spreken van een betrouwbare schakel binnen de voedselketen. Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te krijgen. Dit alles is heel gewoon bij de Keurslager.

Proef-3-2019-Schoningh-online

Vaste prik op de BBQ: spiesen!

"Eigenlijk is er geen enkele combinatie die niet smaakt. Klassiekers zijn wel: saté van kip, varkenshaas, shaslick en de biefstukspies", aldus Michel Schöningh van Keurslagerij Schöningh in Diemen.

Zoek je een leuk cadeau?

Zoek je een leuk cadeau?

Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én inwisselen. Leuk om te geven, lekker om te krijgen! Je kunt het saldo van een cadeaukaart via deze website opvragen. Ontvang nu een Keurslager cadeaukaart van minimaal €10,- bij aankoop van een actieproduct bij EP: Electronic Partner https://www.ep.nl/summersale/

KSjan-tm-juniDias1920x10806

Heb je voldoende punten gespaard? Kies een mooi cadeau! De hele maand juni extra voordelig: Lodge gietijzeren Dutch Oven van 1795 voor 1610 punten!

Recepten uit Proef magazine

Recept van de week

Oosterse procureur

Oosterse procureur

Hoofdgerecht
Varken
Barbecue
Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Grill/Barbecue
Oosters

Inschrijven nieuwsbrief

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn rond de 500 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Maak gebruik van onderstaande zoekfunctie om hem te vinden. 

Vind je Keurslager