Kwaliteit en smaak

Van Harlingen tot Renesse en van Den Haag tot Nijmegen, elke Keurslagerij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt dus spreken van een betrouwbare schakel binnen de voedselketen. Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te krijgen. Dit alles is heel gewoon bij de Keurslager.

Proef-3-2019-Schoningh-online

Vaste prik op de BBQ: spiesen!

"Eigenlijk is er geen enkele combinatie die niet smaakt. Klassiekers zijn wel: saté van kip, varkenshaas, shaslick en de biefstukspies", aldus Michel Schöningh van Keurslagerij Schöningh in Diemen.

Zoek je een leuk cadeau?

Zoek je een leuk cadeau?

Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én inwisselen. Leuk om te geven, lekker om te krijgen! Je kunt het saldo van een cadeaukaart via deze website opvragen. 

KSAugustuswebsite-banner1920x10802

Heb je voldoende punten gespaard? Kies een mooi cadeau! De hele maand augustus extra voordelig: Tefal karaffen in diverse kleuren van 350 voor 310 punten!

Recepten uit Proef magazine

Recept van de week

Lamskoteletten met knoflookaardappeltjes

Lamskoteletten met knoflookaardappeltjes

Hoofdgerecht
Lam
Onbekend
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
Gemiddeld
0-20 minuten
Bakken
Overig

Inschrijven nieuwsbrief

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn rond de 500 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Maak gebruik van onderstaande zoekfunctie om hem te vinden. 

Vind je Keurslager